Супремум ИТ-директор ИТ-форум ИТ-Олимпиада  
Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Поиск по сайту
Реклама
Посмотреть Календарь ИТ-событий
Спілка Автоматизаторів Бізнесу
Компания RACKRAY

ДЕТАЛЬНО


Завершено проект «Екологічна карта України» для WWF

Всесвітній фонд природи (WWF) ініціював проект – «Екологічна карта України». Активісти завдяки цьому проекту можуть розповісти про екологічні проблеми свого регіону за допомогою спеціального ресурсу www.ecomap.org.

Власне завдяки команді студентів SoftServe IT Academy київського офісу, екологічна карта отримала друге життя.

Цей проект замислювався Всесвітнім фондом природи в Україні як платформа, здатна об’єднати зусилля різних неурядових організацій, компаній та незалежних активістів для обміну досвідом та покращення стану навколишнього середовища нашої країни.

Користувач може відзначити екологічну проблему на карті www.ecomap.org, приєднатися до вирішення інших питань, або просто проголосувати за «проблему», якщо вважає її важливою та першочерговою для вирішення.

Практичну реалізацію проект отримав, як і всі добрі починання, силами активних та небайдужих людей. Початковий варіант екокарти був написаний 3-ма людьми за 48 годин в межах доброчинного хакатону Hack4Good. Та проект потребував значних доопрацювань: потрібно було додати можливість завантажувати фотографії, редагувати «проблеми» та «ресурси», збирати статистику тощо.

Після того екологічна карта була повністю оновлена та дороблена командою молодих програмістів IT Академії компанії SoftServe під керівництвом Ігоря Цвєткова.

«Дуже радий, що нашим студентам пощастило повчитись та попрацювати у реальному та надзвичайно корисному проекті. Варто зазначити, що ідея виникла задовго до того як ми до нього підключились, і за кілька вихідних на початку 2014 року група професіоналів зробила першу версію екологічної карти. З обмеженим функціоналом, але з використанням багатьох сучасних технологій.

Оскільки вся їх розробка велась в Open Source, перше що зробили студенти – розібрали код професіоналів «по-поличках» і навіть знайшли в ньому те, що можна покращити. Це був дуже корисний досвід і момент дуже активного насичення знаннями.

Власне з середини серпня та до кінця жовтня ми вели розробку. Кількість нових знань і навичок (при тому практичних) можна описати переліком абревіатур та назв фреймворків орієнтовно на півсторінки :) Все, що вимагалось від мене – злегка керувати процесом, і, основне, відповідати на питання кожного студента: «Який мій наступний «таск»?»

Я пишаюся кожним студентом, який був задіяний у цей корисний та потрібний проект», – зазначив Ігор Цвєтков, викладач SoftServe IT Academy.

«Робота над цим проектом в SoftServe IT Academy, дала мені можливість отримати неоціненний досвід у розробці веб-додатків. Я пройшов повний цикл побудови програмного продукту як клієнтської частини, так і серверної. Найперше, що я усвідомив так це те, що комунікація у команді дуже важливий аспект у роботі над проектом. Це допомагає подивитися на реалізацію задач з різних боків, а також вирішити ряд питань, які виникають у ході роботи. Також я усвідомив, що не потрібно боятися нових назв ще невідомих мені технологій. Кожна нова вивчена мною технологія – це «+1 до карми» програміста будь-якого рівня», – зазначив Андрій Палатний, студент SoftServe IT Academy та новий працівник компанії.

За роботою студентів ІТ Академії спостерігають керівники діючих проектів SoftServe. Тому трьох студентів майже одразу запросили приєднатися до існуючих проектів. Тепер вони стали частиною великої команди SoftServe.

Дуже дякуємо Всесвітньому фонду природи за надану можливість зробити свій внесок з покращення екологічної ситуації в Україні!

Джерело


ИТ-директор: события
RSS
Все события
ИТ-директор: НОВОСТИ
RSS

CIO-Jazz "Эффективное управление предприятием" 2021 01.08.2021 CIO-Jazz "Эффективное управление предприятием" 2021

  29 - 31 июля 2021, г.Запорожье, состоялся Семинар-практикум, посвященный вопросам эффективного управления предприятием. Участники: CIO, ИТ-руководителям, директора по развитию, производству, продажам, аналитики, планировщики, все, кто на предприятии занимается проектом внедрения (развития) ERP.
Событие уникальное - аналогов в Украине НЕТ.

Как это было в прошлом году
Фототчет - День первый - Стратегическая сессия и знакомство
Фототчет - День втоой - Доклады и обсуждение
Фотоотчет - Турнир по боулингу
Фотоотчет - Яхты

Про CIO-Jazz-2021 - версія для мобільного

CIO-Jazz "Эффективное управление предприятием" - 2020 08.08.2020 CIO-Jazz "Эффективное управление предприятием" - 2020

  6 - 8 августа 2020, г.Запорожье, Состоялся Семинар-практикум, посвященный вопросам эффективного управления предприятием. Мероприятие будет полезным: CEO (но они, увы, не ездят на такие мероприятия :)), CIO, ИТ-руководителям, директорам по развитию, производству, продажам, аналитикам, планировщикам, всем, кто на предприятии занимается проектом внедрения (развития) ERP.
Событие уникальное - аналогов в Украине НЕТ.

Как это было в прошлом году - презентации и видеоматериалы
Фототчет - День первый - Стратегическая сессия и знакомство
Фототчет - День втоой - Доклады и обсуждение
Фотоотчет - Турнир по боулингу
Фотоотчет - Яхты

Про CIO-Jazz-2020 - версія для мобільного

Новогодний CIO-Jazz: Change management - будущее создается сегодня. 13.12.2019 Новогодний CIO-Jazz: Change management - будущее создается сегодня.

13 декабря 2019 г в Киеве Состоялось итоговое ежегодное мероприятие года -  Новогодний CIO-Jazz, где у участники познакомились с опытом коллег, пообщались с компаниями, представляющими новые технологии, а также приняои участие в традиционной дискуссии в стиле IT-Jazz на тему Изменения VS Стабильность ( "Изменения невозможн (ы/а)  стабильность!" - где запятая? :) ). 

Конференц-часть CIO-Jazz состоялась в Бизнес-школе КРОК, а Новогодняя вечеринка, как всегда, в Бочке на Крещатике.

О Новогоднем CIO-Jazz - версия для мобильного



MBA IT-Jazz: "Как развивать ИТ: люди, процессы, проекты" 23.10.2019 MBA IT-Jazz: "Как развивать ИТ: люди, процессы, проекты"

  23 октября 2019 года г.Киев (10.00-17.30). срстоялся осенний MBA IT-Jazz - уникальное мероприятие, практическая конференция, направленная на повышение уровня владения управленческими навыками и способствующая росту личной и профессиональной эффективности ИТ-руководителя.

Ключевые темы MBA IT-Jazz:

    • Развитие ИТ-функции
    • Гибкие технологии управления ИТ-проектами.
    • Эффективное управление ИТ-командами.
    • Новинки рынка ИТ и опыт их использования.


Все новости

 | карта сайта |   
 | 
обратная связь | 
 | 
подписка на новости |

MiroHost — крупнейший хостинг-провайдер Украины

Сообщество ИТ-директоров Украины

ИТ-форум

Проект ИТ университет

© Супремум, 1997-2017.
Все права защищены.

Работает на «1С-Битрикс: Управление сайтом»